De Foodmadam

De Foodmadam

donderdag 11 april 2013

Food Inspiration Magazine

Ik ben superblij! Want ik heb vandaag de Bistronomie Gids 2013 thuisgestuurd gekregen. Ik was een van de tien gelukkige winnaars bij een wedstrijd van Food Inspiration Magazine, een driewekelijks digitaal magazine geschreven voor en door foodprofessionals. Hoewel je helemaal geen professional hoeft te zijn om Food Inspiration Magazine in je lijstje van favorieten te plaatsen. Ook doorwinterde foodies gaan zeker geïnteresseerd zijn in de vele trends, marktontwikkelingen, interviews en reportages die het vakblad te bieden heeft. Daarbij geeft de interactieve manier van communiceren met woord en beeld absoluut een meerwaarde.


En ze doen het goed, dat mag gezegd worden. Na de Nederlandse en Belgische editie is er nu ook een Engelstalige editie, die vier maal per jaar zal verschijnen. In deze internationale editie reizen we mee naar grote steden zoals Parijs, Kopenhagen, New York, Londen en Hongkong. Om daar nieuwe en originele foodconcepten te ontdekken, grote chef-koks te ontmoeten en nog meer unieke visies te bespeuren. Enkele weken geleden is de eerste editie in Amerika gelanceerd en de reacties daarop zouden alvast veelbelovend zijn. Mogen we dan nu ook al uitkijken naar een Chinese editie van Food Inspiration Magazine?

Hoe dan ook, nogmaals bedankt aan het Food Inspiration Magazine-team én aan Bistronomie voor de prachtige Bistronomie Gids 2013. Als kersverse foodblogger gaat die me zeker van pas komen!


Culinaire groeten,
De foodmadam.

Geen opmerkingen: