De Foodmadam

De Foodmadam

donderdag 12 juni 2014

Italiaans koken op de Joya van Barbecook

Het bekende merk Barbecook heeft een tafelbarbecue op de markt gebracht, de Joya, en ik was een van de 52 gelukkigen die hem mochten uitproberen in ruil voor een kort verslag en een sfeervolle fotoreportage. Mijn relaas verscheen deze week in The Joya Journey of het online dagboek van de Joya, waarin gedurende een jaar lang elke week een nieuw verhaal verschijnt waarbij de kleine tafelbarbecue in de 'picture' staat.


Ben je benieuwd naar mijn Joya-avontuur? Dan neem ik je nu heel graag mee naar mijn plekje in The Joya Journey en verwelkom ik je binnenkort nog liever terug voor alle recepten die zorgden voor een geslaagd Joya-festijn! Andiamo?

- bruschette al pomodoro e basilico 
- bruschette met tomaat en basilicum

- ricottina al limone passata al barbecue con asparagi dolci, olive taggiasche e fragole 

- gegrilde ricotta geparfumeerd met citroen en vergezeld van zoete asperges, taggiasche-olijven en aardbeien

- gamberoni alla griglia con salmoriglio 

- gegrilde gamba's met salmoriglio (een Siciliaanse dressing)

- carpaccio di fragole e aceto balsamico

- carpaccio van aardbeien en aceto balsamico

P.S.: Moest het intussen kriebelen om de Joya zelf uit te testen, stel je dan kandidaat op de site van The Joya Journey!

A presto,
De Foodmadam.

Geen opmerkingen: