De Foodmadam

De Foodmadam

dinsdag 20 mei 2014

Italië-evenement Smaak & Stijl 2014

Heb je het komende weekend zin in een Italiaans uitstapje, dan moet je absoluut koers zetten richting het Nederlandse Utrecht. Op 23, 24 en 25 mei zet Kasteel de Haar, uitgeroepen tot het mooiste kasteel van Nederland, de poorten open voor het Italië-evenement Smaak & Stijl 2014. De parken en tuinen van het kasteel worden tijdens deze dagen omgetoverd tot een Italiaanse stad met verschillende piazze (pleinen) en vie (straten) waar een aangename zuiderse sfeer het decor beheerst.


'Smaak en stijl' staat helemaal in het teken van Italiaanse beleving. Stoere sportwagens, sprekende kunstwerken, smaakvolle modeshows en swingende optredens geven er je ogen en oren de kost. Ben je een bezige bij, dan kun je deelnemen aan allerhande leuke activiteiten waaronder kookworkshops en proeverijen. Doe je het liever wat rustiger aan? Zet je dan op een terrasje met een smakelijke aperitivo en geniet van de vele nieuwsgierige voorbijgangers. Misschien ben je nog op zoek naar het ideale vakantie-adres of droom je stiekem van een romantisch huwelijk in Italian style? Dan is dit weekend misschien wel het schot in de roos! En een handig weetje, geef de babysit gerust een vrije dag, want ook voor kinderen zijn er allerhande leuke activiteiten voorzien. Ik kijk alvast uit naar de spannende strijd tussen pizzabakkers tijdens het 'eerste Nederlandse kampioenschap voor Pizzaioli', waarbij de pizza op traditionele manier wordt gebakken in een ouderwetse steenoven. Dat de lekkerste pizza mag winnen!

Wil je er ook graag bij zijn? Surf dan als de bliksem naar deze site voor alle praktische informatie, en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes via Facebook.

Buon divertimento!
De Foodmadam.

Geen opmerkingen: